අන්නාසි සලාදය
අවශ්ය ද්රව්ය
*කුඩා ප්රමාණයේ අන්නාසි ගෙඩි 1
*මධ්යම ප්රමාණයේ පිපිඤ්ඤා ගෙඩි 1
*තක්කාලි ගෙඩි 1
*බී ලූනු ගෙඩි 1
*කපාගත් කොත්තමල්ලි කොළ ස්වල්පයක්
*බැදගත් රටකජු ග්රෑම් 25
*දෙහි යුෂ තේ හැඳි 1
*කෑලි මිරිස් තේ හැඳි 1
*සීනි තේ හැඳි 1
*ලුණු හා ගම්මිරිස් රස පදමට
සාදන ක්රමය
*අන්නාසි ගෙඩිය හා පිපිඤ්ඤා ගෙඩිය පොතු හැර කුඩා කැබලිවලට කපාගන්න.
*තක්කාලි ගෙඩිය හා බී ලූනු ගෙඩියද කුඩා කොටු ආකාරයට කපාගන්න.
*දැන් කපාගත් සියල්ල බඳුනකට එක්කර, මිශ්රකර ලුණු ගම්මිරිස් හා දෙහි යුෂද පදමට දමාගන්න.
*ඉන්පසු බැදගත් රටකජු ටිකද ඊට එක්කර පිළිගන්වන්න.
**මෙය ආහාර රුචිය වඩවන රසවත් සලාදයකි.