මුරුක්කු
අවශ්ය ද්රව්ය
කඩල පිටි 1kg
කරපිංචා (ලියාගත්) මේස හැඳි 1
කොත්තමල්ලි කුඩු මේස හැඳි 2
මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1
ලුණු තේ හැඳි 1
තෙල් 1L
සාදන ක්රමය
ඉහත සියල්ල වතුර ටිකක් දමා අනා විනාඩි 30ක් තියන්න.
ඉන්පසු සාදාගත් මිශ්රණය මුරුක්කු වංගෙඩියේ දමා ගන්න.
කඩල පිටි ඉසගත් කෙසෙල් කොළයක් හෝ තැටියක් ගෙන ඒ මතට වක්කරන්න.
වක්කරගත් මුරුක්කු එක සමාන කැබලිවලට කඩා ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න.
ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා