ඉවුම් පිහුම්

අග්ගලා

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

හාල් (බැදගත්) 300g

පැණි අඬුකෝප්ප 1/2

සීනි 50g

ගම්මිරිස් කැබලි තේ හැඳි 1

ලුණු තේ හැඳි 1/8

 

සාදන ක්‍රමය

බැදගත් හාල් පිටිකර හලාගන්න.

පැණි අඬුකෝප්ප 1/2ට සීනි එකතු කර උණුකරගන්න.

හාල්පිටි 25gක් අයින් කරගන්න.

ඉතිරි හාල්පිටිවලට ගම්මිරිස් සහ ලුණු එකතු කරන්න.

එයට පැණිද එකතු කරන්න.

​අතේ නොඇලෙන පරිදි අනා ගුලි කරගන්න.

අයින් කරගත් හාල්පිටිවල ගුලි දවටා ගන්න.

 

ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා