හැලප
අවශ්ය ද්රව්ය
කුරක්කන් ග්රෑම් 200
හාල්පිටි ග්රෑම් 100
පැණිපොල් ග්රෑම් 150
ලුණු තේ හැඳි 1/4
කැන්දකොළ / සුරියකොළ 25
වතුර
සාදන ක්රමය
* කැන්දකොළ සෝදා පිසගන්න.
* කුරක්කන්පිටි, හාල්පිටි, ලුණු එකට මිශ්ර කරන්න.
* පැණිපොල් තෙත මදිනම් වතුර එකතු කරන්න.
* මිශ්රණයෙන් ග්රෑම් 25ක ප්රමාණයේ කොටසක් කඩා හැලප පිටි මිශ්රණය කැන්ද කොළය මත තබා තුනී කර කොළය දෙකට නවාගන්න. විනාඩි 20ක් පමණ හුමාලයෙන් තම්බා ගන්න.
ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා