සැපතිල්ලා යුෂ
අවශ්ය ද්රව්ය
ඉදුණු සැපතිල්ලා (ඇට සහ පොත්ත ඉවත් කරගත්) ගෙඩි 8
වතුර (උතුරවා නිවාගත්) අඬුකොප්ප 4
සීනි මේස හැඳි 4
ලුණු රස අනුව
සාදන ක්රමය
සියල්ල එකට දමා බ්ලෙන්ඩ් කර, පෙරා, ශීතකර පානය කරන්න.
ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා