ඉවුම් පිහුම්

සැපතිල්ලා යුෂ

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

ඉදුණු සැපතිල්ලා (ඇට සහ පොත්ත ඉවත් කරගත්) ගෙඩි 8

වතුර (උතුරවා නිවාගත්) අඬුකොප්ප 4

සීනි මේස හැඳි 4

ලුණු රස අනුව

 

සාදන ක්‍රමය

සියල්ල එකට දමා බ්ලෙන්ඩ් කර, පෙරා, ශීතකර පානය කරන්න.

 

ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා