නෙළුම් හාල් බත්
අවශ්ය ද්රව්ය
නෙළුම් ඇට හාල් 400g
වතුර අවශ්ය පමණ
ලුණු
සාදන ක්රමය
නෙළුම් ඇට පොතු ඉවත් වන ලෙස කොටාගෙන, පොළා, පොතු හැරගන්න.
වතුර දමා තම්බාන්න.
වතුර පෙරා ලුණු ඉස වේලාගන්න.
ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා