ඉවුම් පිහුම්

නෙළුම් හාල් බත්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

නෙළුම් ඇට හාල් 400g

වතුර අවශ්‍ය පමණ

ලුණු

 

සාදන ක්‍රමය

නෙළුම් ඇට පොතු ඉවත් වන ලෙස කොටාගෙන, පොළා, පොතු හැරගන්න.

වතුර දමා තම්බාන්න.

වතුර පෙරා ලුණු ඉස වේලාගන්න.

ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා