නෙළුම් අල කැනපි
අවශ්ය ද්රව්ය
නෙළුම් අල (විනාකිරෙන් පදම් කළ) පෙති 50
බටර් 50g
පාන් (අඟල් 1/2 ඝනකමට රවුම් කපා ටෝස්ට් කරගත්) 50g
ලොකු ගොටුකොළ 30g
කට්ට සම්බෝල අඬුකෝප්ප 1
සාදන ක්රමය
පළමුව පාන් රවුම්වල බටර් ගාගන්න.
ගොටුකොළ 1 බැගින් පාන් පෙති මත තබන්න.
ඊට උඩින් නෙළුම් අල පෙති 2ක් තබා ඒ මත කට්ට සම්බෝල ස්වල්පය බැගින් තබා පාවිච්චියට ගන්න.
ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා