අඹ යුෂ සමඟ කරවිල පානය
අවශ්ය ද්රව්ය
අඹ ගෙඩි 4
උතුරුවා නිවාගත් වතුර අඬුකෝප්ප 4
කරවිල 100g
සීනි 50g
ලුණු තේ හැඳි 1/2
සාදන ක්රමය
සෝදා, පොතු සහ ඇට ඉවත් කර අඹ කපාගන්න.
අඹවලට ලුණු, සීනි, වතුර අඬුකෝප්ප 2ක් එකතු කර බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න.
කරවිල ඇට ඉවත් කර සෝදා ඉතිරි වතුර අඬුකෝප්ප 2 දමා, ලුණු එකතු කර බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න.
වෙන වෙනම ශීතකරණයේ තබන්න.
වීදුරුවකට 3/4ක ප්රමාණයට අඹ යුෂ වත්කරගන්න.
එම වීදුරුවට කරවිල යුෂ තේ හැඳි 2ක් එකතු කර මිශ්ර කරන්න.
ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා