කැරට් සහ පේර බීම
අවශ්ය ද්රව්ය
කැරට් 400g
උතුරුවා නිවාගත් වතුර අඬුකෝප්ප 4
පේර 400g
සීනි 40g
ලුණු තේ හැඳි 1/2
සාදන ක්රමය
කැරට් සුද්දකර, සෝදා, කපා වතුර අඬුකෝප්ප 2ක් එකතු කර බ්ලෙන්ඩ් කර පෙරාගන්න.
පේර සෝදා, සීනි සහ ඉතිරි වතුර අඬුකෝප්ප 2 එකතු කර බ්ලෙන්ඩ් කර පෙරාගන්න.
පිළිගැන්වීමේදී වීදුරුවට පේර යුෂ එකතු කර ඊට උඩින් කැරට් යුෂ දමාගන්න.
ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ ආහාර හා ප්රවර්ධක අධ්යක්ෂ ආචාර්ය පබ්ලිස් සිල්වා ඉදිරිපත් කරයි
සම්බන්ධීකරණය – ගල්කිස්ස මහ හෝටලයේ නිමාකෝ ද සිල්වා